Kettlebell kopen

Een kettlebell kopen kan een super slimme zet zijn. Met een kettlebell kun je namelijk ontzettend veel. Steeds meer mensen kopen een kettlebell, omdat het een erg effectieve manier van trainen is. Je kunt er alle spieren in het lichaam mee trainen. De meeste oefeningen die met een kettlebell worden uitgevoerd trainen meerdere spiergroepen tegelijkertijd.

Soorten Kettlebells

Je kunt verschillende soorten kettlebells kopen. Er zijn vele merken en verschillende gewichten beschikbaar.

kettlebell kopen

Een aantal topmerken kettlebells zijn o.a. Domyos, Gymstick, Avento, RS Sports, Fitness-Mad, Marcy, Reebok, Tunturi, ScSports, Meijers, vidaxl, Top Fit, XQMAX, Rucanor, Body Sculpture, Sportbay en Focus Fitness.

Kettlebells kun je kopen in diverse gewichten, waaronder: 2 kg, 4 kg, 6 kg, 8 kg, 10 kg, 12 kg, 14 kg, 16 kg, 18 kg, 20 kg, 24 kg, 28 kg en 32 kg. Daarnaast zijn er ook zwaardere kettlebells beschikbaar voor de ver gevorderde krachtsporters.

Waar kun je een kettlebell kopen?

Een kettlebell is niet echt een product dat dagelijks door velen wordt gekocht en het is dan ook niet vreemd dat velen niet weten waar kettlebells te koop zijn. Uiteraard kun je in vele sportwinkels wel het een en ander vinden, maar lang niet altijd alle gewichten. Het is het best om op het internet op zoek te gaan naar kettlebell aanbiedingen die worden aangeboden door webshops. Hierboven heb ik al een aantal kettlebell aanbiedingen van dit moment op een rijtje gezet.

Welke kettlebell zou je moeten kopen?

Om te weten welk gewicht kettlebell jij nodig hebt, kun je het best meer lezen in ons artikel: Kettlebell welk gewicht?

Bekijk onze kettlebell hoofdpagina voor meer informatie over de verschillende merken en soorten kettlebells. Lees alles rustig door en ga daarna een geschikte en goede kettlebell kopen!

Deel het nieuws:

Geef een reactie