Kettlebell 12 KG

Oke, je wilt waarschijnlijk gebruik maken van een kettlebell om mee te trainen. Welk gewicht heb je eigenlijk nodig? Waar zijn deze kettlebells te verkrijgen? Hoeveel gaat dat mij kosten? Ik zal in dit artikel uitleg geven over de soorten kettlebells en alle informatie die je nodig hebt om snel te kunnen beginnen met trainen. Ik zal daarbij wel een focus leggen op de kettlebell van 12 kg.

kettlebell 12 kg

Het is belangrijk dat je begint te trainen met het juiste gewicht. Door het juiste kettlebell gewicht te kiezen voorkom je blessures en zorg je ervoor dat je effectief kunt trainen. Een kettlebell van 12 kg is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het is over het algemeen wel zo dat mannen vaak behoefte hebben aan een zwaardere kettlebell. Voor mannen die net beginnen met een kettlebell training zal een kettlebell van 12 kg voldoende zijn. Als je al wat fitter bent, dan zou ik kiezen voor een kettlebell van 16 kg of zwaarder. Vrouwen kunnen zeker ook gebruik maken van een kettlebell van 12 kg. Ik raad daarbij wel aan dat alleen te doen als je al wat fitter bent en al langer sport. Vrouwen die net beginnen kunnen ook kiezen voor een kettlebell van 8 kg of van 4 kg.

Bekijk hieronder de video voor meer informatie over het juiste gewicht van de kettlebell.

Kettlebell 12 KG kopen

Het trainen met een kettlebell is populair op dit moment en wordt dan ook steeds meer gedaan. Er worden ook steeds meer kettlebell workouts gegeven. Een kettlebell van 12 kg kopen kan dan ook via verschillende winkels en webwinkels. Hieronder staan een aantal betrouwbare aanbieders.

Op onze site vind je veel meer informatie over het trainen met een kettlebell. Bekijk onze kettlebell hoofdpagina en vind alle informatie over kettlebells.
Veel plezier met jou kettlebell training!

Deel het nieuws:

Geef een reactie