Afvallen met groene smoothies

Groene smoothies zijn makkelijk te bereiden. Het enige wat je nodig hebt is een paar stuks fruit met wat groente die vervolgens in een blender met wat water of appelsap tot een groene smoothie word gemixt. Het resultaat is een groene smoothie die boordevol vitaminen en mineralen zit op het hoogste niveau. De groene bladeren (spinazie etc.) zorgen soms voor teveel vitaminen als je het niet gewend bent om veel groenten te eten. Ik raad iedereen dus aan om het rustig op te bouwen.

Waar zijn groene smoothies nou goed voor?

Doordat je veel vitaminen en mineralen binnenkrijgt kan het de volgende voordelen opleveren:

– Fitheid

– Minder stress (beter slapen etc.)

– Betere huid

– Minder kans op ziekten

Afvallen

Het is natuurlijk ook mogelijk om groenten en fruit los te eten en hetzelfde resultaat bereiken. Een groene smoothie is handig, omdat je niet in de gaten hebt dat je zoveel groene bladeren binnen krijgt. Door de mix met fruit is het ook veel beter te eten. Niet iedereen houd van deze groenten!

Afvallen met groene smoothies is makkelijker gezegd dan gedaan. Je zult naast het drinken van groene smoothies ook op je voeding moeten letten en blijven bewegen. De combinatie van deze dingen maakt het afvallen juist zo effectief.

Groene smoothies maken

Hieronder staat een video met meer informatie over groene smoothies en hoe het gemaakt wordt.

Groene smoothies recepten

Er zijn heel wat groene smoothies recepten beschikbaar. Je kunt zelf natuurlijk ook verschillende smoothies uitproberen.

Ik zal binnenkort een aantal groene smoothies recepten met jullie delen.

Deel het nieuws:

Geef een reactie